Sena Tuğcu Acar

image
Sena Tuğcu Acar Eğitim Danışmanı

Eğitmen

Satış Koçu

Mentor

1998 yılında İ.Ü. Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmasının ardından Koç Üniversitesi'nde iki yıl tam zamanlı MBA programını tamamlamıştır.

Mezuniyetinin hemen sonrasında çalışma hayatına Saha Satış Sorumlusu olarak sağlık sektöründe Novartis de başlangıç yapmıştır. İki yıl süren saha tecrübesinin ardından görevine pazarlama departmanında Ürün Müdürü olarak devam etmiştir.

Ardından 2005 yılında yine Novartis bünyesinde eğitim departmanına geçiş yapmış ve satış eğitim müdürü olarak çalışma hayatına devam etmiştir.

Aktif eğitmenlikle beraber işe alım, eğitim süreçlerinin oluşturulması, eğitim içerik geliştirme gibi projelerde aktif olarak görev almıştır.

2010 yılından itibaren kariyerinde eczane eczacılığı yolunda ilerlemiştir.  İstanbul Tuzla'da Cemre Eczanesi'nde aktif olarak eczacılık yapmaya devam etmiştir. 2018 yılından bu yana Armente bünyesinde eğitmen olarak devam etmektedir.

Sena Tuğcu Acar Emergenetics eğitimlerini sunan yetkili eğitmenlerdendir. Bu kapsamda birçok projede, insan sermayesinin nasıl değerlendirileceği konusunda Armente bünyesinde firmalara ve bireylere danışmanlık yapmaktadır. Aynı zamanda hikaye anlatıcılığı eğitimlerini tamamlamış ve bu konuda satış pazarlama ekiplerine eğitimler sunmaktadır.

Armente’de Satış Becerileri, Satış Koçluğu, Sunum Becerileri ve Yetkinlik eğitimleri kapsamında eğitimler ve danışmanlıklar vermektedir.

Sena Tuğcu Acar, evli ve iki çocuk annesidir.  İyi derecede İngilizce bilmektedir.